Monday, January 11, 2010

Group Binding Biro Welfare

Biro Welfare

Salam,
Al kisahnya, pada hari ahad lepas (10 January 2010) biro welfare telah berjaya menganjurkan program group binding iaitu program car wash. Bermula seawal 9.00 pagi bertempat di convest hill, comittee welfare mencuci kereta dengan mengenakan bayaran sebanyak RM3 untuk kereta dan RM2 untuk motosikal. Mulanye hanya beberapa kereta shj yang dicuci,tetapi menjelang tengah hari je makin banyak pulak kereta yang datang.huhuh..cian diorang terpaksa makan lewat disebabkan banyak kereta menunggu. Program nie diketuai oleh Nurul Fairus dan dibantu oleh Muhammad Yasir. Tahniah dan syabas dari management board untuk kalian.

Semasa program berlansung, pada amatan kami, group binding ini amat menghiburkan. Comittee welfare sngt2 berdedikasi dan rajin. Walaupun, tengah hari tue, makin banyak kereta yang datang tapi diorang still lagi sanggup memcuci. Tapi program manager dah mule mencekak pinggang kepenatan..hahaha. thanks diucapkan kepada poji, nije, que, din, fathin, ieda, deha, rahimah...xlupa jugak kepada management board yang len ye. Terima kasih kerana turun padang support program nie.

Program nie sgt menghiburkan dan alhamdulillah ahli STUFF berpeluang mengenali management board dengan lebih rapat lagi. Walaupun bukan keuntungan yang kami cari tetapi objektif kami iaitu merapatkan ikatan ukhwah antara kami telah berjaya dicapai. Mereka akhiri program tersebut dengan jamuan makan pada 2.00 petang. Sedikit kenangn dapat kami kongsikan semasa program seperti nije mengorat adik fairus, viper kereta belakang kereta xtutup dan xlupe jugak adengan fairus mengejar kereta dia yang dilarikan orang (actually, kereta dia x ilang, cume acok pinjam n dia kejar naik skuter..hoho). Kami mengharapkan program seperti ini dapat diteruskan masa masa akan datang. Dibawah nie kami sertakan sedikit gambar untuk tatapan ahli-ahli STUFF. Lastly, kami mengucapakn terima kasih dan tahniah kepada biro welfare.

P/s: Nad, jgn lupe mintak duit kat razi coz ko cucikan baju kotor dia..hahaha



Kenangan Car Wash

Panas terik..huhu..


Sapa punyer moto nie..lawa rim..hehe



Hoh!! biaq betui..


Air x siram lagi da basuh..haish..


Kemana tue yasir??


"Ello boss,mane u punya janji kata mau anta helikopter cuci??" hadi mengomel..


Klu kete gals, laju je bebudak nie basuh..


Saat bahagia acok bersama razi didalam kete yg dilarikan..


~Ilmu Tanpa Amal Umpama Pohon Tidak Berbuah~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...