Saturday, February 20, 2010

STUFF Explorace

Salam semua...sori sebab lama sangat blog nie tak berupdated kan...maklumlah kita punya president agak busy dengan kerja2 dan exam...dan dengan tanpa segan silunya memberitahu ini bukan presiden yang updated..tapi...lu pikir lah sendiri..k2..malas nak berceloteh panjang..nie aku nak cerita pasal explorace yang telah dihandle oleh biro sport dan recreation yang diketuai oleh Norrullhadi B. Shafri dan Azzahara Bt. Aziz..mereka nie lah biro yang kena memastikan dan bertanggung jawab untuk melakukakan aktiviti-aktiviti riadah untuk budak2 STUFF..

Aktiviti ini telah diadakan pada tujuh haribulan dua dua ribu sepuluh bersamaan dengan hari Ahad bertempat di Conves Hill..explorace ini telah dibahagikan kepada 8 checkpoint..seramai 8 kumpulah telah mengambil bahagian dalam aktiviti ini dan semuanya ialah ahli2 STUFF. Pelbagai aktiviti yang telah disediakan oleh ajk2 aktiviti ini sampai bahagian persolekan pun termasuk dalam aktiviti di setiap checkpoint..

Aktiviti dimulakan dengan registration dan sedikit breakfast untuk peserta..gembira dengan harga yuran rm2 dapat makan byk..haha...tengkiu biro sport..selepas itu sebelum permainan dimulakan...mereka memulakan dengan bismillah..dan senaman aerobik untuk memanaskan badan dan tarian poco-poco sebagai tambahan..lokasi2 untuk explorace nie..adalah disekitar kampus UIA..luas dan besar UIA sehinggakan para peserta agak keletihan..hee..tak guna aku banyak citer...sapa yang join tu tau lah macam mana perasaannya..yang tak join tu..rugi..cuba dapat tgk gambar je..let check it out all this photo...chill..tengok dari bawah ke atas..haha..


Sebenarnya ada byk lagi gambar..tapi nak letak semua tak muatlah blog STUFF nie..haha..
k lah tu je tuk updated pada hari ini...sekian...

~Ilmu Tanpa Amal Umpama Pohon Tidak Berbuah~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...