Friday, July 16, 2010

Booth For New Member's Regstration 2010/2011


Assalamualaikum wtb…Welcome home everyone!
Syukur pada Allah s.w.t kerana memberi STUFF peluang sekali lagi untuk memperhebatkan usaha dalam mencari fasilitator yang berbakat besar. Apabila semester baru bermula, makanya dituruti dengan perancangan baru. Segalanya baru, dan diberi nafas baru, agar STUFF dalam redhaNya selalu dan moga murkaNya berlalu. Dengan ini STUFF tampil lagi dengan program baru. Semestinya langkahan pertama tertumpu kepada mencungkil bakat-bakat baru. Moga kami dipermudahkanlah lagi dalam usaha itu.
STUFF dibawah biro Information and Publication (IP) dan dibawah pimpinan saudari Fariha, telah diberi satu lagi amanah untuk mempromosikan booth sekaligus menjalankan sesi temuduga untuk mencari bakat-bakat baru. Maklumat tentang booth adalah seperti berikut:
· Tarikh : 19-21 Julai 2010
· Tempat : HS cafe stall (promotion number 2)
· Masa : 9am-6pm
Semua ahli-ahli STUFF, dan tidak sekali-kali dilupa alumni dijemput dengan segala hormatnya untuk memeriahkan booth. Ahli-ahli juga diingatkan untuk memperbaharui keahlian di booth. Semua pelajar dijemput hadir, kami menyediakan aktiviti-aktiviti yang menarik, istimewa buat anda.
Buat makluman, kami akan menjalankan sesi temuduga pada 21-23 Julai. Perkara itu akan dimaklumkan kepada calon melalui sistem khidmat pesanan ringkas (sms). Harap maklum, ALLAHu’alam. Wassalam.
~Ilmu Tanpa Amal Umpama Pohon Tidak Berbuah~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...