Monday, August 2, 2010

Program Qiamullail S.A.R Integrasi Telok Gong

Salam 1Malaysia, sudah lama blog ni tidak berupdate...mungkin kerana masing-masing busy dengan aktiviti yang berlambak yang STUFF anjurkan sampai blog ini tidak sapa-sapa yang updated blog nie..

Yang sebenarnya ahli STUFF baru je menghabeskan masa mereka dengan 3 program iaitu Kem Cahaya Iman, Program Qiamullail dan FARMSTRAP..so masing-masing kepenatan dan tiada sapa yang nak updated blog nie..

Tapi pada hari ni saya ingin mengupdate sedikit tentang Program Qiamullail yang diadakan di Sekolah Agama Rendah Integrasi Al-Mumtaz Telok Gong di Klang, Selangor. program nie telah diadakan pada 24 - 25 Julai 2010 bersamaan dengan hari sabtu hingga ahad..Program Manager bagi program nie ialah Bro. Andy Sahlam Sahartang..

Nature program ini adalah ingin menyedarkan para pelajar sekolah itu kerana mereka amat nakal dan malas untuk belajar sedangkan peperiksaan UPSR tggal sebulan sahaja lagi...jadi cikgu-cikgu mengambil inisetif untuk mengadakan program Qiamullail dan menjemput STUFF untuk menjayakan lagi program ini..

Alhamdulillah program ini berjaya walaupun semua tenaga kerja yang menjayakan program nie semuanya masih fresh dan baru tapi hasil yang didapat agak mengejutkan sehinggakan para cikgu memuji corak pekerjaan mereka seperti sudah profesional..

mereka mungkin tidak akan berjaya tanpa tulang belakang yang byk menolong seperti Kak Nad, Kak Naem, Kak Tim, Kak Tiqah, Kak Wawa, Kak Shafeqah dan Abg Aireal Hazelnut...kerana mereka byk membantu dalam menjayakan proram ini..

Malas nak upload gmbr kerana terlalu banyak gambar untuk program ini..ada 700++ semuanya...dan saya compilekan semua gambar tu menjadi satu...sekian...

~Ilmu Tanpa Amal Umpama Pohon Tidak Berbuah~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...