Saturday, March 5, 2011

Bagan Lalang The Great Memories~ 2011


“Saya ada kawan…
Kawan saya baek..
Kalau tidak baek..
Bukan kawan saya..”

Lagu pe ni ya? Rindu nak nyanyi… :) n rindu jgk pd memori2 di bagan lalang… Oh bagan! Apakah itu bagan lalang?  Hah.. Nak taw kan? Mari kite same-same bace coretan ni..pasti nk lagi.. :)


Assalammualaikum w.b.t and Olla pd sume Stuffians sekalian…! Hopefully hari2 anda lebih ceria dan fun sentiase sambil ditemani oleh assignment2 yang wajib disubmit n kuiz-kuiz mengejut yg tetibe datang.. :) Without melanjutkan lebih mase, nak cite cikit tentang program STUFF yg berjaya dilaksanakan last week.. Alhamdulillah.. For your info, STUFF telah berjaya menghantar team yang happening n cool seramai 25 org ke sana… Dimana ke sana tu? Program tu tak laen tak bukan “Program Kem Motivasi Jati Diri”. Ia melibatkan 98 orang peserta yang kiut dan comey dari darjah 5 dan 6. Mereka semua dari Sekolah Agama KAFA Integrasi Al-Falah Kg.Idaman, Port Klang, Selangor… Yang best nye, program ini tak dijalankan di sekolah, tapi pihak pengurusan sekolah tu memilih Bagan Lalang Beach Resort, Sg. Pelek, Sepang as the venue.. Bile sume committees and fasi2 dgr resort, tros bertambah teruja nk jumpe adek2 n nk bg motivasi kat sume..hah… Program ni berjalan dr 25-27 Februari 2011

Nak diteruskan cerita, kami bertolak dr Uia yang tercenta pada jam 9.00 pg dengan bas pd pagi 25hb, ari jumaat..kami gerak awal disebabkn kami nak survey and prepare pe yang patot kat chalet tu..adek-adek ini smpai dalam jam 5.00 petang…Maka bermulalah program dr malam tu sehingga la tengahari ahad..Memang x dinafikan program ni menuntut kesabaran dan mcm skills2, tapi Alhamdulillah kami akhirnye berjaye mengatasi dgn sebaek mungkin..Yang kami impress nye, adek2 sekolah ni sgat bersemagat dan suke sgt dgn Tepuk..tepuk..tepuk semangat..memang favourite la..adek2 ni pon always support n bg kerjasame dgn baek..Nama each kumpulan pun ikot name buah-buahan..ade tembikai..oren..epal..manggis…seronok! adek-adek ni pon kreatif gak waktu reka trademark..bila tanye sape nk jd leader,sume nk! Sporting abes la..

Tak dilupakan jgk kepada akak2 yg kami gelarkan “LEGEND” –kak nad,kak naim,n kak tim-..Tanpa mereka,x lengkap rasenye program ni..Trima kash yg x terhingga kami hulurkan coz bnyk membimbing kami..SOFT Line memang terbaek la! CF and PC plak sempoi ! :) Buat sume committee n Fasi2 sekalian,tanpa anda prgrm ini x kan happening la..!
Nampak nye, itu saja yang sempat dikongsi..anyway program bagan lalang amat memberikan 1001 memori buat kami..Bagan lalang Best n TERBAEK! Mge dpt krja bersame2 lg :)

 Mari kita enjoy scene2 menarik di Bagan Lalang :)












  Kumpulan Manggis

 Kumpulan Jambu~

Kumpulan Oren

 Kumpulan Mangga

 Kumpulan Durian

Kumpulan Duku

 Kumpulan Pisang

Kumpulan Rambutan

Kumpulan Epal :)

Kumpulan Tembikai


 


Dewan Sri Tanjong dalam kenangan~ :')

4 comments:

  1. bleh tahan best...hahahh...

    ReplyDelete
  2. gilerr x jeles...nak gak masuk STUFF sem depan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...