Tuesday, April 19, 2011

ANNUAL GRAND DINNER AND 10 ANNIVERSARY STUFF





Assalamualaikum dan salam satu STUFFIANS..

maaf  wa asif di atas kelewatan update blog..ats sebab-sebab tertentu dan busy dengan final exam yang memang sangat mantop dan mencabar la..tapi takpe amanah untuk update blog ni...saya akan jalankan jgk.. ok la lupakn sekejap sal final..saya nk update sal AGD ataupun well known as ANNUAL GRAND DINNER..ok la sbt jee perkataan DINNER..msti dlm imagination makan dan makanan kn..

Tapi tuan hamba  ini bukan sebarang dinner,,ini dinner special sikit ...bukan dinner yg selalu Club STUFF anjurkan..bukan bukan dan bukan.hehe ok la meh sini awok nak ceritakan yea...sabor lee...cer sabor jap..

Program  last SEM 2 ni ditutupi dgan prgram AGD ..Prgram  ni dianjurkan  pda 12 march 2011 (Saturday)..bayaran dikenakan RM 15..theme : one of million hats la.. malam itu CAC dihiasi dengan wrna wrni topi..macam2 gaya la kan...hehe bnyak la AKTiviti2  menarik jgk....ok la PM untuk program ni mstilah orang paling fames dalam  Stuff... kalau tuan hamba bijak pandai,cubalah teka..hehe

oh salah2...ala bukan bal la..bukan arham jugak..bukan kak nad jugak.....bukan ira jugak,,,,bukan kak naim la...bukan wanderer jgk....cepat teka......ok la ini yang paling fames la..PM prgram ni Fauzan la (HEAD RND) ..Prgram AGD ni jugak bawah biro RND..alumni juga dijemput untuk memeriahkan coz 10 Annivesary STuff...rupa-rupanya pejem celik pejam celik dah 10 tahun la STUFF ni..muda lagi..baru darjah 4 kan lu 10 tahun tu..tapi jgn pandag sebelah mata..walaupun STUFF masih muda ..tapi org2 yg di dalamnye sangat banyak pengalaman...Ok la tak nak berceloteh panjang tapi ingin mngembalikan nostalagia anda semua dengan gambar2 sepanjang AGD..ramai taw datng......j0M KITA TeRjah...........layannnnnnnnn





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...