Saturday, August 27, 2011

SELAMAT HARI RAYA DUHAI STUFFIANS

Assalamualaikum dan salam satu stuffians..

Duhai bonda duhai ayahanda
Dengarlah rayuan anakanda
Yang jauh di mata…

Tanpa ku sedari airmata ku mengalir
Terdengar ayat suci seruan takbir
Betapa daku gembira dekat di samping keluarga
Di pagi mulia hari raya.


Ok sila sambung lirik ini...jangan lupa lirik yeah2...ok la ini lagi ku pohon restu ayah bonda by mamat exist..lagu yang penuh nostalgia,kalau sape-sape yang berada di  perantauan ni confirm nangis la..meleleh air mata k ..berani cakap la..hehe ni yang duk kat UIA pun..puasa tanpa keluarga di sisi pun menangis la..ha jangan tipu!!! jujur taw...tipu dosa taw...ermmm  tahun ni 30 hari berpuasa di rumah..tu yang tak emosional and senstiff sikit.Keluarga ada di sisi kan..alhamdulillah.

pejam celik pejam celik tinggal 2 hari sahaja lagi Ramadhan bakal meninggalkan kita..adakah anda sudah grad dengan berjaya dan mendapat  4 flat  ke di Universiti Ramadhan ni??? tepuk dada tanya iman masing-masing..diharapnya semua warga stuffians berjaya mengharungi Ramadhan ini  dengan penuh takwa dan cemerlang yea..InsyaALLAH semoga kita berpeluang dan diberikan kesempatan  lagi berjumpa Ramadhan tahun berikutnya dan cuba untuk melakukan yang lebih baik Ramadhan seterusnya..amin3.Pemergian ramadhan ditangisi dan dirindui,syawal dinantikan..

Ok la stuffians ,kalau sebelum ni warga2 stuffians sempat ber photoshoot dan membuat kad raya..tahun ni tak dapat la nak buat .yo la bercuti di rumah selama 5 bulan kan..insyaALLAH tahun depan stuffians akan qada' berphotoshoot hari raya dan membuat kad raya yang lebih cantik n menarik..tapi takpe bukak sem nanti tunggu jee Raya Celebration Program jangan lupa datang yea nanti stuffians..hehe ok ni lah contoh kad raya dari stuffians yang raya tahun lepas.maaf la kad tak basi k walaupun dah setahun yang lepas..kita guna barang yang terpakai..leh recycle lagi .hehe   

yang ni welfare bureau anjurkan photoshoot kad raya..Selamat hari raya..post la duit raya..hehe

Selamat Hari Raya yoo stuffians..

Di sini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya untuk semua warga StUFFIANS..maaf zahir dan batin..0-0 lah yea..Maaf untuk segala-galanye..jangan lupa bawak biskut raya untuk di share yea..tapi duit raya la lagi penting..hehehe

~wasalam wa maa salamah wa ilal liqa'~

Wednesday, August 10, 2011

PREREG TIME STUFFIANS..

Assalamaualaikum dan salam satu stuffians..

apa khabar warga sTuffians??Selamat Berpuasa hari yang ke 10 dalam bulan Ramadhan ni....Jom kita kejar pahala...teraweh jangan tinggal taw..hehe Selamat berpuasa penuh di rumah yea warga Stuffians and enjoy your holidays...cuti-cuti pun jangan lupa untuk Prereg .Oh yea Prereg subject start 8 august dan ikut level la..let's check it out our level of study la..hehe

ONLINE COURSE REGISTRATION

8.8.2011:Level 4 & Level 5
9.8.2011:Level 3
10.8.2011:Level 2
11.8.2011:Level 1
12.8.2011:ALL Level

aha ikut level la..siapa-siapa yang rasa dah tua mestilah level 4 kn..hehe . Alright, cepat-cepat add subject dan drop la kalau tak nak subject tu..kalau tak nak subject tu,cepat la drop dan jangan hold lama-lama pulak..ingat ni bulan puasa  ni..Selamat Bersabar dan Berperang dengan Prereg yea.. jom  PREREG.(sila klik di sini)!!  warga Stuffians..

~wasalam wa maa salamah wa ilal liqa'~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...