Wednesday, January 23, 2013

Annual Grand Meeting (Part 1)




Hai people!Based on tajuk di atas tu, maka sahih lagi betul lah Stuffians telah mengadakan satu majlis besar iaitu Annual Grand Meeting bagi melantik tampuk kepimpinan yang baru dan yang paling penting dapat beramah mesra dengan ahli Stuff yang baru. Best kan? dapat kenal kawan baru. Maka, di sini lah perjalanan kami sebagai ahli Stuff bermula....


         Date     :  30/ 11/ 2012
   Time    :   8.30 pm
           Venue   :  Mini Audi IIUM
        Theme  : Royal Amber

Hah, yang paling unik nya, ade tema tahu..warna kuning gittew..Glamor gilos..Tema malam tu ialah Royal Amber..Semua ahli Stuff dikendaki pakai warna emas..best sgt! tak percaya?? Nah, amik bukti ni..Di sini i olls sediakan sedikit santapan mata buat u olls..:)













To be continued......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...