Friday, September 25, 2015

Mass Gathering sem 1 2015/2016

   


   Hai! Assalamualaikum w.b.t...fuh,fuh,banyaknya habuk *sambil mengibas guna bulu ayam* kat blog ni.Lamaaaa sangat dah tak update ni,ngee.~.Hai korang apa khabar? setelah hampir setahun blog ni tak update dengan entry terbaru,mesti korang pelik kan tetiba buat comeback..Hiks! :).
Alhamdulillah,kali ini diberi kesempatan untuk menulis dan mengemaskini sedikit sebanyak isi-isi di dalam blog ini.

   Ok,apa kata kita mulakan buku baru kali ini dengan MASS GATHERING STUFF IIUM bagi tahun 2015,Yeay! *baling confetti*..Majlis telah berlangsung pada 21 september yang lalu di Colleseum Kuliyyah Of Engineering tempat tradisi dengan kehadiran ahli lama dan ahli baru yang super-duper yeksaited! hihi..Menariknya,tema Mass Gath pada tahun ini ialah Hari Sukan Sekolah.Komiti Mass Gath diketuai saudara Aizat memang betul-betul awesome gais! Hiasan semua lelawa dan cantik ya allah ( >_<)!.Jom kita usha gambar-gambar sepanjang majlis yang meriah ini!  :)


Barisan Mainboard STUFF IIUM

   Tahun ini juga kelab kita berjaya menarik hampir 208 orang ahli baru!wah ramai tu,peninglah head dengan asst head biro-biro nak jaga sensorang,huhu..Semuanya hasil penat lelah dan titik peluh team dari biro Registration and Recruitment (RnR) yang power-power. :)


Belanja gambar mainboard


Mainboard engkorang


Biro EM yang havoc!



PM Mass gath tahun ini!



Biro GM



Biro MM happening uols



Ahli-ahli biro DCW~



Sopan ja biro PM ni kan,huhu



Biro RnR gais!

    Sebelum kita menutup tirai perjumpaan pada kali ini,selamat datang diucapkan kepada semua ahli-ahli baru kelab STUFF IIUM!. Kaut semua yang mampu selagi masih ada kudrat dan muat.Mana yang jernih dan baik itu ambillah,tapi mana yang keruh dan kureng itu sama-sama kita perbetulkan ya.senyum.Semoga kita semua mendapat manfaat dari perkumpulan ini dan daripada aktiviti yang bakal di tempuhi kelak,,bersama :)

hamboi ceria betui!



Sekian,salam taaruf penuh kasih sayang.Hiks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...